Wie zijn wij?

In de voorjaarsvakantie wordt er jaarlijks op woensdag-, donderdag- en vrijdagmorgen de Vakantie BijbelKlub gehouden in de Gedachteniskerk in Oud-Beijerland. De VBK richt zich op alle basisschoolkinderen. Het doel is om kinderen op een leuke en speelse manier in aanraking te laten komen met de liefde van God en het geloven in Hem. Elke jaar is er een nieuw thema. Voor 2021 is dat het thema: Overwinnaar. Alle drie de ochtenden staan in het teken van een bijbel verhaal rondom het thema. Deze zal worden uitgelegd door middel van een verhaal, een sketch een poppenkast en een (knutsel/spel) verwerking.

Het team

Het team bestaat uit belijdende leden van de gedachteniskerk. Voor 2021 zijn dit: Renske van der Hoek (voorzitter), Ruud Jongste, Jennie Offereins, Anita Laurman, Leonie Schipper, Jeanine Verolme en Johan Melissant. Het team wordt op de dagen van de VakantieBijbelKlub geholpen door verschillende gemeenteleden van de Gedachteniskerk en van omliggende kerken.